Nyt samlelånsprodukt via LendMe

LendMe har en god nyhed til dig, der gerne vil samle dyre lån i ét samlelån. Mange af vores brugere har nemlig efterspurgt muligheden for at kunne vælge “samlelån”, som formål. Derfor er det en fornøjelse, at vi nu kan præsentere vores nye samlelånsprodukt. Læs med her, hvor vi guider dig til, hvordan du søger om et samlelån gennem LendMe.

Nye tiltag hos LendMe

Hos LendMe er vi stolte over, at vores brugere nu har mulighed for at søge om et samlelån via vores website. Vi har nemlig fået en helt ny type låneansøgning, som er specialdesignet til samlelån. Vi vil nemlig gerne give vores brugere mulighed for at spare tid og penge ved at samle sine lån ét sted.

Ansøg om samlelån Udfyld kun én låneansøgning og modtag tilbud på samlelån fra flere banker. Gratis og uforpligtende Ansøg nu

# Hvad er et samlelån

Et samlelån er kort fortalt, når du vælger at samle flere lån hos én bank, i stedet for at skulle betale af på din gæld til flere forskellige kreditorer.

Hvis du har lån flere forskellige steder, kan det nemlig være en række fordel at samle dem ét sted. Udover at du slipper for at skulle betale til flere steder hver måned, opnår du typisk også en bedre rente, når du samler dine lån ét sted. Derudover slipper du også for at skulle betale diverse gebyrer til flere kreditorer.

Her viser vi dig et eksempel på, hvordan det ser ud, hvis du søger om et samlelån via LendMe.

Ovenstående video er et fiktivt eksempel på en bruger, der har haft flere lån, som hun har ønsket at samle ét sted.

I eksemplet har brugeren et studielån på 10.000 kr, et forbrugslån på 45.000 kr. samt et boliglån på 60.000 kr. I højre side har du en oversigt over det samlede beløb, du ønsker at samle samt estimater på den forventet månedlige ydelse. Husk at dette kun er et estimate. Den endelige månedlige ydelse afhænger af den individuelle kreditvurdering, som den enkelte bank foretager.

Nedenfor finder du en video af det samme eksempel. Den eneste forskel er, at brugeren i dette tilfælde også ønsker at ansøge om yderligere penge til udbetaling. Dette gøres ved at klikke “ja” til “Ønsker du penge til udbetaling”. I dette tilfælde ønsker brugeren yderligere 30.000 kr, som skrives i feltet under Ja/Nej knappen.

Nu fremgår de 30.000 kr. også i oversigten.

Du kan på nuværende tidspunkt maks vælge at samle og ansøge om 500.000 kr. Du kan sagtens have flere af samme type lån - eksempelvis flere forbrugslån. Såfremt at disse lån er optaget hos forskellige kreditorer, er det vigtigt, at du tilføjer dem enkeltvis frem for at lægge alle forbrugslån sammen og skrive den samlede forbrugslånsgæld i ét felt.

Når alle felterne er udfyldt, og du har færdiggjort hele ansøgningen, sendes den til alle de banker, vi samarbejder med. Inden for ganske få timer har du mulighed for at modtage flere personlige lånetilbud. Du vælger blot det bedste, hvorefter banken overfører pengene direkte til din konto.

Vi har lavet denne infographic for at guide dig trin for trin gennem din ansøgning om samlelån hos LendMe.

# Spar penge ved samlelån hos LendMe

Vi er en uafhængig platform, der kæmper for gennemsigtighed på det danske lånemarked. Vi mener nemlig, at alle har ret til fuld gennemsigtighed i et komplekst lånemarked.

Vi indhenter og sammenligner personlige lånetilbud fra flere anerkendte banker. Du skal blot udfylde en enkelt låneansøgning, og så hjælper vi dig med at få det nødvendige overblik. Herefter vælger du selv det bedste lånetilbud med ro i maven.

Nu hvor vi introducerer vores nye tiltag i form af samlelån, kan du også bruge LendMe specifikt til at samle dine lån et sted og spare penge. Lav en ansøgning og se, hvor billigt vi kan gøre dit samlelån.

Ansøg om samlelån Udfyld kun én låneansøgning og modtag tilbud på samlelån fra flere banker. Gratis og uforpligtende Ansøg nu